5 pozicione ‘drithëruese’ në seks nëse partneri/ja juaj i pëlqen këmbët [FOTO +16]

Këmbët janë pjesët jo-seksuale të trupit më të dëshiruara nga partneri ose partnerja juaj.

Kjo pasi dëshira e tyre seksuale përfshin gati çdo pjesë të trupit dhe pëlqen që i gjithë organizmi të jetë i përfshirë në akt.

Prandaj, më poshtë do t’ju tregojmë 5 pozicione që mund t’i aplikoni gjatë seksit nëse partneri ose ju pëlqeni të përdorni edhe këmbët!

SHPËRNDAJE