Ai është 39 vjeç e ajo 64, çifti që mund të udhëheq Francën [Foto]

Emmanuel Macron prinë në sondazhet për President të Francës.

Këtë të diele ai do të jetë në garë për të udhëhequr shtetin e Francës.

39 vjeçari që ka zënë gjithmonë ballinat e mediave për shkak të bindjeve politike, nuk mungon edhe në faqet e tilla, falë gruas së tij.

Ajo është Brigitte Trogneux dhe është 64 vjeçe.

Ndërkohë politikani i pashëm është 39 vjeç.

Lidhja e tyre është përmendur shumë jo vetëm për shkak të dallimit të madh në moshë.

Por për faktin se Brigitte, nuk është vetëm 25 vjet më e vjetër se ai, por ishte edhe mësuese e tij në shkollën e mesme.

SHPËRNDAJE