Aksidente në pritje për të ndodhur

Çfarë nëse jeni duke drejtuar veturën drejt një tuneli, dhe vetëm disa metra larg tij kuptoni që është një mural i vendosur në një shkëmb?

Fotografitë e mëposhtme tregojnë se aksidentet janë në pritje për të ndodhur për shkak të dizajnimeve të ndryshme të papërshtatshme, të bëra me qëllim ose jo.

SHPËRNDAJE