Alban Beqiri vuan nga leukemia, ka nevojë për ndihmën tonë

Alban Beqiri, 23 vjeçari nga fshati Baks, komuna e Skenderajt vuan nga leukemia akute – sëmundje e cila duhet trajtuar në Turqi dhe kushton 200 mijë euro.

Këto mjete janë të papërballueshme për familjen Beqiri. Deri më tani nga kjo shumë janë siguruar vetëm 30 mijë euro, të cilat i ka dhënë Ministria e Shëndetësisë.

Paratë mund t’i dërgoni në këtë xhirollogari: 1503050001617159, në bankën Raiffeisen.

Po ashtu mund të ndihmoni Albanin, edhe duke dërguar sms në operatorin Vala, në numër: 55552, me tekst Alban, dhe kështu do ta dhuroni 1 euro.

Familjarët e23 vjeçarit, mund t’i kontaktoni në këtë numër të telefonit: 049-429-459.

SHPËRNDAJE