Armina ‘fryhet’ me gjoksin, por shikojani të pasmet s’i ka kërkah (Foto)

Blogerja e njohur nga Shqipëria, Armina Mevlani për disa ditë ka qëndruar në Meksikë.

E derisa ndodhej atje, duket se dikush e ka gëzuar me një buketë me lule.

Armina në të shumten e rasteve pozon me gjoksin në planë të parë, dhe një detajë i paparë më herët vërehet në po këtë pozë.

Janë të pasmet e saj ato që dukshëm vërehen se nuk janë aspak në formë të duhur, një arsye kjo që ka shtyrë Arminën që mos t’i ekspozojë sikurse gjoksin.

ARTIKUJ TJERË:
Loading...
SHPËRNDAJE