Cila është dieta që ju dobëson barkun

Të gjitha femrat duan të kenë një bark të sheshtë si ai i modeleve, por jo të gjitha femrat e kanë të mundur të gjejnë kohën për t’u kujdesur për trupin njësoj si modelet.

Por edhe modelet kanë një sekret, ato përdorin një dietë të veçantë, e cila i ndihmon ta mbajnë barkun e sheshtë.

Dieta zgjat vetëm tri ditë dhe më pas ju do të keni një bark të sheshtë. Mjafton të konsumoni për tri dit lakra, rrepa, karrota dhe lëng limoni. Fillimisht prisni lakrën në copa sa më të holla, rrepën dhe karotat gjithashtu.

Merrni lëngun e limonit dhe vendoseni në një shishe të qelqit, pastaj vendosni disa pika vaj të ullirit dhe masën e karotave, lakrës dhe rrepave. Këtë përbërje duhet ta pini çdo natë para, se të flini.

ARTIKUJ TJERË:
Loading...
SHPËRNDAJE