Djali i fërkon meshkujt nga këmbët në tren, përgatitu të shohësh reagimin e tyre

Zhu Jamie është një komedian i ri i cili jeton në Sidnej, Australi. Ai është bërë shumë popullor në rrjetet sociale duke postuar shaka qesharake me të dashurën e tij. Megjithatë, këtë herë sjell një video të re, në të cilën ai bën një eksperiment shumë qesharak me të huajt në tren.

Jamie ulet së bashku me njerëzit në mënyrë të rastësishme dhe të rrëshqet dorën poshtë kofshës së tyre. Reagimet ndryshojnë shumë, por shumica e kuptojnë se kjo është një lloj shakaje, sepse, ndërsa është deri këmbë, Jamie filmon në kamera e celularit të tij.

Sigurisht, ka nga ata që e marrin me humor, duke qeshur në kamera dhe duke shkelur syrin. Videoja është publikuar një javë më parë dhe bë shumë shpejt virale.

SHPËRNDAJE