E dhimbshme, vajza rruan kokën për të mbledhur para në ndihmë të vëllait me kancër (Video)

Një vogëlushe 9-vjeçare preu flokët në mbështetje të të vëllait më të madh në moshë që ishte me kancer. Ndërkohë që iu afrua makina tek koka asaj filloi t’i rridhnin lotë, ndërsa theksoi se po e bëntë këtë për dikë që e donte shumë.

Të dy fëmijët humbën nënën pesë vite më parë nga kanceri dhe duket se kjo ka qenë një tjetër shtysë për vajzën krahas dashurisë për të vëllain.

Deri më tani ajo ka mbledhur rreth 20 mijë dollarë ndihma nga shoqatat kundër kancerit në ndihmë të vëllait të saj.

Girl shaves head for brother with cancer

This little girl shaved her head for her brother who has cancer. In just two months, she's raised over $20,000 for Kids Cancer Care http://cnn.it/2pfsWq1

Geplaatst door CNN op dinsdag 25 april 2017

SHPËRNDAJE