Edukatorja tërheq zvarrë fëmijën nëpër korridor (Foto)

Në një kopsht në Ohio të shteteve të Bashkuara, edukatorja e paemëruar e ka tërhequr zvarrë nëpër korridor, fëmijën që e kishte kapur për dore.

Për këtë arsye, zyrtarë të shkollës e kanë suspenduar dhe tani i duhet të del para drejtësisë.

Suspendohet edukatorja që tërhoqi zvarrë fëmijën

“Ka edukatorë të mrekullueshëm, që nuk meritojnë të krahasohen me kolegen e tyre. Për këtë arsye, ajo nuk e ka vendin në këtë mes”, është raporti i zyrtarëve të kopshtit.

Rreth rastit kanë reaguar këshilli i prindërve dhe organizatat për të drejtat e fëmijëve, në kërkim të bëhet më shumë për mirëqenien e fëmijëve.

SHPËRNDAJE