Era Istrefi dhe Roza Lati kanë një të përbashkët, nuk do ta besoni çfarë! (Foto)

Ato të dyja vërtet nuk i bashkon profesioni, por diçka tjetër po.

Era Istrefi dhe Roza Lati mbrëmjen e kaluar kanë patur një urim të përbashkët për festimin e pirjes së canabisit. Nëse keni pare shënimin 4/20, është një kod-term që i referohet konsumit rë canabisit sidonos pirjes së tij në orën 4:20 të mëngjesit dhe festohet me 20 prill në SHBA (4/20).

Si duket Roza dhe Era kanë një dobësi të veçantë për bimën e quajtur “paqja jeshile” të cilën nuk harruan ta kujtonin në datën e caktuar. Ndërkohë që Roza e ka uruar me një nga fotot e saj të realizuara së fundmi ku mban një cigare të tillë në gojë,  Era me një kapele mbi të cilën shkruhej thjeshtë “Happy 4\20”.  \intva\

rozabrenda.jpg

SHPËRNDAJE