Filmohet lindja e balenës [Video]

SeaWorld në San Antonio, Texas, mirëpriti balenën e fundit të lindur në robëri.

Seksi i të porsalindurit ende është duke u përcaktuar dhe do të emërohet në përputhje me rrethanat.

SeaWorld tani ka 23 balena në të gjithë SHBA.

SHPËRNDAJE