Gjykatësja e rreptë që ngjanë shumë me personazhin nga filmi vizatimor (Foto)

Alla Bandura nga regjioni Rivne i Ukrainës, ka ngjallur vëmendjen e të gjithëve për shkak të ngjashmërisë me personazhin negativ nga filmi ‘Sirena e Vogël’.

Për shkak të flokëve të thinjura dhe grimit, shumë njerëz po e krahasojnë me Ursula, që konsiderohet si gruaja më e ligë e deteve.

Ngjashmëria e madhe e gjykatëses me të ligën Ursula

Megjithëse atë e mbysim në film, sozia saj në jetën normale është e gjallë dhe shumë efikase në jetën e saj profesionale si juriste.

Për shkak të qëndrimit të drejtë si gjykatëse, atë e kishin sulmuar më 2006 dhe e kanë qëlluar 12 herë me thikë, por ka shpëtuar gjallë.

Grimi dhe flokët e thinjura, bëjnë që të duken si të njëjta

”Mos qeshni me të, sepse mund të jetë gruaja dhe nëna e dikujt”, është një koment lidhur me rastin.

Por, të tjerët mendojnë se ajo aplikon këtë grim, që të duket pikërisht si personazhi i filmave.

SHPËRNDAJE