Gruaja ha gjapërinj, tregon efektin e pabesueshëm që kanë tek njeriu (Video)

Mund të duket si e çuditshme, ose tmerruese por një grua irakiane ha gjarpërinj si terapi për trajtimin e kancerit.

50-vjeçarja Siwanj Muhieeddin ha një gjarpër në muaj që kur ajo është diagnostikuar me kancer në mitër.

Në fillimet e para ajo merrte ilaçe që i jepnin doktorët, të cilët kushtonin 500 deri ne 700 dollarë.

Duke qenë se ajo nuk mund të përballonte dot çmimet e ilaçeve, një mjek popullor pastaj i këshilloi të përziente mjaltë me qumështin dhe urinën e devesë. Edhe pse shija ishte “si helm”, shëndeti i saj u përmirësua.

Më vonë mjeku popullor i këshilloi të fillonte të hante gjarpërinj dhe ajo thotë se kjo lloj metode po funksionon për të.

ARTIKUJ TJERË:
Loading...
SHPËRNDAJE