I hipnotizonte femrat e më pas bënte seks me to: Ja pamjet [Video]

Policia amerikane ka arrestuar një person të quajtur Michael Fine, i njohur si hipnotizues.

Sipas policisë, qëllimi i tij i vetëm ishte hipnotizimi i femrave dhe më pas të bënte seks me to në një gjendje të pa vetëdijshme.

Për këtë arsye, atij i ishte vendosur dhe një kamera e fshehtë duke bërë hipnotizimin me qëllim që më pas të bënte seks me femrën.

Shiko Videon:

SHPËRNDAJE