Ja çfarë bëjnë lopët kur shohin bar pas 5 muajsh (Video)

E kush tha që lopët nuk kërcejnë nga gëzimi? Kur të shikoni videon e mëposhte do ta kuptoni që ato kërcejnë dhe më së miri madje.

Lopët  hidhen nga lumturia pasi shikojnë bar për herë të parë pas 5 muajsh në izolim dimëror.

Ato kishin qenë të mbyllura në stallë gjatë dimrit të ashpër në Hollandë.

Cows jump for joy

They're udderly excited!

Geplaatst door Metro op dinsdag 18 april 2017

SHPËRNDAJE