Ja çfarë ndodh kur Pit-Bulli ndeshet me Luanin [Video]

Luani është mbreti i pyllit dhe një nga kafshët më të forta.

Por çfarë ndodh nëse do të ndesheshin dy qen Pit-Bull me një luan.

Ndiqni videon për ta mësuar:

SHPËRNDAJE