Ja dallimi mes popullaritetit të Donald Trump, dhe ish presidentit Barack Obama (Foto)

Inaugurimi I Presidentit të 45 të SHBA-vë, Donald Trump, nuk e pati as për së afërmi publikun që e kishe ndjekur inaugurimin e ish- Presidentit Barack Obama në vitin 2009.

Daily Mail,shkruan se antipatia ndaj trump që e kishe përciellur pas rezultatit të zgjedhjeve presidenciale u reflektua mjaft shumë edhe në ditën e inaugurimit të tij si president.

Inaugurimi i ish-Presidentit Barack Obama në vitin 2009

Inaugurimi i Presidentit Donald Trump…

SHPËRNDAJE