Ja ku masturbonin Faraonët në Egjiptin e lashtë [Foto]

Bota është e mbushur me ndryshime dhe çdo shoqëri ka mënyrat e saj të jetesës, zakoneve dhe traditave.

Që nga kohët e lashta, ritualet seksuale kanë pasur një rol të veçantë në traditat e shumë shoqërive në botë.

Këtu mund të gjeni disa nga këto rituale të çuditshme dhe tronditëse nëpër vende të ndryshme të botës.

Në një komunitet në Brazil, burrat konkurrojnë mes tyre për të bindur gratë për të bërë seks, madje për t’i joshur ato u bëjnë dhurata.

Lexo po ashtu:  A e dini përse femra nuk e harron dot mashkullin e parë?

Në Egjiptin e Lashtë, Faraonët janë detyruar të masturbojnë në lumin e njohur Nil, sepse besohej që gjatë aktit ata ishin më afër Perëndive.

Loading...
SHPËRNDAJE