Ja syzet trendi për këtë verë! (Foto)

Bella Hadid së fundmi është parë me një palë syze me xhama të verdhë duke e vulosur përfundimisht se ato janë trendi i momentit.

Këto syze për herë të parë janë prezantuar në pasarelën e koleksionit të Gucci-t dhe tani janë në listën e blerjeve të reja.

Më poshtë keni disa ide se si t’i kombinoni këto syze të cilat janë shumë të kërkuara për momentin.

SHPËRNDAJE