Kapën peshkun aq të madh sa që ua fundosi anijen (Foto)

Peshkatarët që po “luftonin” për ta kapur një peshk të madh në gjirin e Panamasë patën një kthesë për të keq kur peshku luftarak ua fundosi anijen.

Fotografitë që kapën ngjarjen që ndodhi të enjten shfaqin momentin kur peshkatarët zunë peshkun e deri kur ai arriti që t’ua fundosë anijen atyre.

Siç edhe shihet në fotot më poshtë, peshku arriti që ta fundosë gjithë anijen dhe ekuipazhin e saj

Shikoni fotot:

SHPËRNDAJE