Këshilla për veshje për vajzat trupvogla [Foto]

Të qenit trupvogël ka përparësitë e saja, siç është ajo që dukeni gjithmonë më të reja.

Megjithatë duhet të jeni të kujdesshme kur zgjidhni rrobat tuaja, sepse një kombinim i gabuar mund t’ju bëj të dukeni të shkurtra.

Më poshtë ju sjellim disa këshilla se si të realizoni dukjet tuaja sa më mirë.

Bëni këmbët që të duken më të gjata duke veshur funde apo pantallona të thella

Eliminoni rripat e mëdhenj dhe mbathni këpucë që kanë ngjyrë të përafërt me veshjen tuaj

Mos vishni xhaketa të gjëra. Merrni ato në bazë të përmasave të trupin dhe të shkurtra.

Në qoftë se vishni xhemper të gjatë, sigurohuni që të jenë pothuajse deri në fund të këmbëve.

Theksojeni belin.

Ju preferojmë që të vishni rroba me ngjyra të ngjashme. Kontrasti i pantallonave me bluzën nuk duhet të jetë shumë i theksuar.

SHPËRNDAJE