Kjo ishte Zaimina Vasjari para operacioneve plastike (FOTO)

Zaimina Vasjari është njëra nga femrat më seksi të estradës shqiptare.Ajo përfolet për linjat tejet seksi ,dhe për bukurin e saj unike .

Mirëpo jo gjithmonë ajo kishte këtë pamje të cilën ka aktualisht .Bukuroshja që ta ketë këtë pamje ka shpenzuar mjaftë, e kjo foto për ju dëshmon  shumë duke parë interventimet kirurgjike të këngëtares.

SHPËRNDAJE