Kjo shtëpi ka një pishinë dhe lojëra të mrekullueshme në parkun e saj [Foto]

Kjo shtëpi ka një çmim prej 32 milionë eurove dhe ka pishinën më të bukur në botë që një shtëpi private mund t’a ketë, shkruan Business Insider.

Shtëpia posedon shumë shtëpi, shumë banjo dhe shumë dhoma të tjera.

Për më shumë shikoni këto foto:

SHPËRNDAJE