Komuna e Ranillugut blen kalendar e galentari gati të mijë eurove

Komuna e Ranillugut ka shpallur një tender në vlerën  e 1 mijë e 780 eurove, për furnizimin me kalendar dhe galentari për zyre.

Kompania “Teuta”, e ka fituar tenderin, por ka qenë edhe e vetmja në garë, pa pasur asnjë konkurrentë.

Derisa data e dhënies së kontratës është bërë me 6 dhjetor, nënshkrimi i saj pritet të bëhet me 16 të këtij muaji.

Nuk është dhënë asnjë specifikim pse Komuna do të shpenzoj këtë shumë për të blerë kalendar e galentari siç ka përshkruar./Indeksonline/

SHPËRNDAJE