Leonora për herë të parë e publikon një foto me motrën! (Foto)

Këngëtarja Leonora Jakupi thuajse për herë të parë ka bërë publike një fotografi në Facebook, bashkë me motrën e saj Blertën.

Ajo çdo herë publikon fotografi të saja gjatë përformancave të ndryshme ne koncerte dhe mbrëmje te tjera muzikore, por jo edhe bashkë me familjaret, këtë e bënë shumë rrallë.

Lexo po ashtu:  Episodi i 106-të i “O Sa Mirë, protagonistët në situata tejet komike (Video)
Loading...
SHPËRNDAJE