Leonorë, se ti e do Dafinën unë ty të dua edhe më shumë (Video)

“Leonorë, se ti e do Dafinën unë ty të dua edhe më shumë!”, janë këto fjalë të një fansi, që i shkruan Leonora Jakupit, pas pëlqimit të saj që ia bën Dafinës në “Instagram”.
Se Leonora e pëlqen Dafina Zeqirin, shihet edhe nga postimi i saj që e bën në “Instagramin” e vet , tek ka postuar pak sekonda të klipit “Four Seasons”, e cila këngë e bëri Dafinën të hyjë edhe në botën e muzikës botërore dhe po pëlqehet shumë, për çka e uron edhe Leonora.

Këtë urim të Leonorës, Dafina ia kthen me tri zemra.

SHPËRNDAJE