Mbani fëmijët larg nga këto pije

Pijet e gazuara janë mjaftë të dëmshme për shkak të sasisë së sheqerit që përmbajnë.

Ato nuk rekomandohen të konsumohen në përgjithësi për të gjithë por sidomos për fëmijët.

Për shkak të sheqerit dhe përbërësve tjerë të dëmshëm, pijet e gazuara janë një armik i fëmijëve.

Deri më tani janë bërë hulumtime të ndryshme rreth efekteve negative të pijeve të gazuara me përmbajtje të madhe të sheqerit.

Lexo po ashtu:  Pasi të lexoni këtë lajm, nuk do ta mbyllni më dritaren e dhomës së gjumit

Prandaj, mjekët vazhdimisht bëjnë thirrje që ti mbani fëmijët larg këtyre pijeve.

SHPËRNDAJE