Merimanga mbyt gjarprin vdekjeprurës, kjo video po thyen rrjetin

Kjo video e rregjistruar në një dyqan në Australi po thyen rrjetin. Në këtë video shfaqet një gjarpër vdekjeprurës dhe një merimagë.

Merimanga e fut gjarprin në rrjetin e saj dhe pa i dhënë mundësi të lëvizë i afrohet më pas për ta mbytur.

Kjo video është shpërndarë në rrjetin social “Facebook” nga ku ka marrë një numër të madh shikuesish dhe reagime nga më të ndryshmet. Shikojeni videon më poshtë.

ARTIKUJ TJERË:
Loading...
SHPËRNDAJE