Merr 15 mijë euro asistencë se vuante nga depresioni, ajo që ndodh më pas…

Stephen Astbury, 32 vjeç, nga Blackburn, Mbretëri e Bashkuar, prej dy vitesh përfitonte asistencë, pasi thoshte se vuante nga “çrregullimi i personalitetit” dhe depresioni.

Ai është baba i pesë fëmijëve dhe kishte marrë plot 15 mijë euro asistencë sociale, me pretendimin se nuk punonte dot.

Mirëpo, disa fotografi të postuara në rrjetet sociale, kanë treguar se ai bënte një jetë luksoze dhe shkonte me pushime në vende të ndryshme, përfshirë edhe Parisin.

Pasi e kanë zbuluar, ai tashmë rrezikon burgun për shkak se mashtroi autoritetet.

ARTIKUJ TJERË:
Loading...
SHPËRNDAJE