Mësuesit më të “pashpirt” që i bëjnë studentët të vuajnë kur kanë provim

Ka mësues që janë më të këqij se djalli! Në shkollë, apo  në kolegj, nuk ka person që nuk ka menduar ndonjëherë se profesori e urren.

Kur mbarojmë shkollën përfundimisht, ajo që ndiejmë nuk është gjë tjetër veçse nostalgji dhe do donim të kthenim gjithçka pas.

Sigurisht, nuk mund të harrohen ata mësues që kanë pikasur, dhe me metodat e tyre “të ashpra” na fusnin frikën.

Këtu janë disa mësues që janë kthyer në makthin e studentëve, shfletoni  galerinë dhe na thuaj, mësuesi yt është i tillë?

Pa koment.

Nuk mund të jem sot, më shihni këtu dhe do jem pranë jush.

Duke pirë pijen, Lotët e nxënësve

Detyrat që vonohen? Ja ku përfundojnë!

Si ta mbash mend përjetë një profesor.

Rregull më të qartë nuk ka.

SHPËRNDAJE