Motrat Hadid e “kallin” kësaj here, si keni parë kaq provokative (Foto)

Ato kanë qenë se bashku për të gjitha sfidat që i kanë kaluar. Bella Hadid ka blerë një fermë për “shoqen e saj më të mirë’ Gigi për të kalëruar pasi ajo u diagnostifikua me një sëmundje

Kështu, ajo ndoqi hapat e motrës së saj të madhe për t’u bërë njëra prej modeleve më të kërkuara në botë.

Kështu Bella Hadid vazhdon që të lartësoi “shoqen e saj më të mirë” Gigi për atë se si ajo e udhëhoqi drejt kësaj karriere.

E…kësaj radhe kemi dy motrat që kanë shkëlqyer gjatë një paraqitje në Londër të enjten në mbrëmje.

Kaq seksi dhe provokative ato ju nuk i keni parë. /GazetaExpress/

SHPËRNDAJE