Një ari i madh i inatosur tmerron çiklistët në mal, shikoni momentin e sulmit

Dy çiklistë janë përballur me një ari të madh i cili dukej mjaft i inatosur në momentin kur ata po shëtisnin në një terren malor në Sllovaki.

Çiklistët ishin duke zbritur kodrën Malino Birdo në Sllovaki kur papritur u shfaqet një ari i murrmë. Pamjet janë kapur nga kamera që ndodhej në kaskën e njërit prej çiklistëve.

Ariu u murrmë u shfaq papritur dhe në fakt dukej disi i zemëruar, dhe nisi ti ndiqte, duke u zhdukur më pas sërish nga sytë.

Video:

SHPËRNDAJE