Njihuni me shpikjen që mund të shpëtojë miliona jetë [Video]

Kjo pajisje quhet ambulanca dron dhe është një koncept që mund të shpëtojë miliona jetë.

Dizajni i tij është bërë nga firma e njohur Agrodesign me bazë në Austin, Teksas.

Droni nuk ka nevojë për pilot dhe është mjaftueshëm i vogël për t’u ulur kudo.

Firma po diskuton projektimin dhe vendosjen e pajisjeve të ndihmës së shpejtë për ta bërë perfekt atë. Nuk dihet se kur mund të kthehet në realitet ky projekt.

SHPËRNDAJE