Pjesa më e rëndësishme e ushtrimit: NGROHJA më e mirë PARA USHTRIMEVE (Video)

Ngrohja para ushtrimeve është pjesa më e rëndësishme e trajnimit, sepse trupi përgatitet për gjithë ato që pasojnë, dhe pa të me siguri nuk do të keni trajnim të suksesshëm.

Rëndësia e ngrohjes qëndron pikërisht në ngritjen e temperaturës trupore në tërë trupin, ndërkaq është e nevojshme të ngroheni që nga qafa deri te thembrat.

Shikoni propozimin tonë të ngrohjes dhe përfshijeni në rutinën tuaj të ushtrimeve.

Në këtë mënyrë nuk e bëni vetëm trajnimin tuaj më të sigurt dhe më të shëndetshëm për tërë trupin, por edhe e përmirësoni efikasitetin komplet të ushtrimeve:

SHPËRNDAJE