PLIOMETRIA shkrin SHTRESAT DHJAMORE: vetëm pozitat galiç shtrëngojnë kërdhokullat dhe formësojnë vithet (video)

Ushtrimet e fitnesit të cilat fuqishëm shkrijnë tepricën e kilogramëve!

Pliometria forcon muskujt dhe përshpejton metabolizmin me kardio-efekte. Vetëm pozitat galiç me kërcime janë ushtrime të jashtëzakonshme pliometrike!

Për këtë ushtrim kardio të shkëlqyeshëm ju nevojiten përsëritjet në kohëzgjatje prej 30 deri 60 sekonda, ndërkaq nuk ju nevojitet kurrfarë pajisje.

Pliometria është krijuar për personat të cilët nuk kanë kohë të mjaftueshme, mirëpo ushtrimet praktikoni me kujdes dhe siguroni këpucë të përshtatshme dhe të forta në mënyrë që shputat dhe nyjat e këmbëve të mbrohen nga lëndimet!

Ndiqeni videon dhe ushtroni me Kristin McGee.

SHPËRNDAJE