Renato Mekolli nuk është beqar, zbulohet romanca e orëve të vona [Foto]

Renato Mekolli siç duket  nuk është beqar.

Deri më sot nuk dihet asgjë në lidhje me jetën e tij personale apo marrëdhëniet dashurore.

Nuk ka dalë ende ndonjë emër te i cili mediat të dyshojnë e pastaj të nisin thashthemet.

Ndoshta jeta mes dy vendeve, Shqipërisë dhe Greqisë, ia ka bërë pak më të thjeshtë atij për ta fshehur.

Një dhuratë me trëndafila të kuq në formën e shkronjës së parë të emrit të tij, ka nxitur dyshimet.

Mund të jetë dërguar nga kushdo, por trëndafilat e kuq janë diçka romantike.

SHPËRNDAJE