Shfrytëzuan famën, për të rritur bizneset e tyre [Foto]

Disa nga vajzat e njohura te showbiz-it shqiptar kanë ditur ta shfrytëzojnë mirë emrin dhe popullaritetin e tyre.

Ato kanë hapur biznese dhe falë famës së tyre kanë përfituar dhe fitojnë mirë.

Në emisionin Fun Day në INTv me moderatore Fatma Methasani u fol për këto vajza të suksesshme, të cilat janë:

1) Jonida Maliqi (biznes me kepuce)

2) Alketa Vejsiu (Class by Alketa)

3) Amarda Toska apo Ami (Ami event)

4) Zaimina Vasjari (biznes me fustane)

5) Rezarta Shkurta (Hera Company – studio fotografie ku kryesisht i bëhen foto bebeve dhe nënave në pritjen e ëmbël)

SHPËRNDAJE