Shikoni se si mund t’i bëni vezët e zgjatura, janë të mrekullueshme [Video]

Nuk duket diçka shumë e jashtëzakonshme, por që nuk na ka shkuar ndërmend se si bëhen këto vëz kaq të mëdha se si duken në foto.

Në një video shihet se si një djalë arrinë që nga një vezë normale, t’i kthenë ato në vezë të stërzgjatura.

Për më shumë shikojeni videon dhe provojeni në shtëpi:

SHPËRNDAJE