Shkurtoni xhinset në shtëpi për vetëm 15 minuta (Video)

Është logjike dhe e thjeshtë që prodhuesit të bëjnë xhinse më të gjata, sepse nuk jemi të gjithë të së njëjtës gjatësi, ndërkaq shumica e njerëzve pasi t’i blejnë shkojnë te rrobaqepësi për t’i shkurtuar.

Ekziston truku i thjeshtë se si në shtëpi t’i shkurtoni xhinset pa u munduar fare.

Nëse keni në shtëpi makinë qepëse, pe, një palë gjilpëra dhe pak durim, më kurrë nuk do të jeni të detyruar të shkoni te rrobaqepësi.

Dhe kush e di, mbase do t’ju pëlqejë puna me makinë qepëse dhe kjo të bëhet hap i parë për një pasion të ri.

Shikojeni videon se si të veproni:

SHPËRNDAJE