Shtrihet të kryejë marrëdhënie me të dashurën, por organi i saj për pak ia pret fare

Një nënë e një fëmije e cila kishte kryer një operacion për të përmirësuar jetën e saj seksuale, u shpreh se operacioni e kishte lënë organin e saj gjenital me “dhëmbë” të cilët kishin “kafshuar” penisin e partnerit të saj.

Theresa Bartram, nga Brighton, Britani e Madhe, vuante nga mospërballimi i stresit pas lindjes së femijës dhe kishte probleme me vetëbesimin në momentet intime. Ky stres bënte që ajo të kishte probleme me mbajtjen e urinës.

50-vjeçarja kishte rreth 7 vjet që nuk kryente marrëdhënie deri sa u këshillua që të realizonte një operacion nëpërmjet të cilit do të zgjidhte problemin e saj. Operacioni konsistonte në vendosjen brenda mureve të organit të një tip rrjete e cila eleminonte rrjedhjen duke rritur cilësinë e marrëdhënieve, raporton The Sun.

Pas operacionit, problemi u zgjidh dhe çdo gjë shkonte mire, derisa një ditë ajo për pak sa “ia ndau në mes” organin gjenital partnerit të saj gjatë kryerjes së marrëdhënieve. “U duk sikur kishin dalë dhëmbë” – u shpreh ajo. “Në momentin e incidentit, çarçafët u mbushën me gjak dhe organi i tij gjithashtu” – vijoi ajo. Pas kësaj partneri i gruas u tremb dhe i rrinte larg duke e parë me tmerr.

SHPËRNDAJE