Skandaloze çfarë ka ndodhur në një shkollë në Tiranë [Foto+16]

Një mësuese në Tiranë është bërë për të vënë duart në kokë kur ka parë se çfarë ka shkruar fëmija i klasës së dytë në një shkollë private.

Mësuesja u kishte dhënë nxënësve detyrë që të bëjnë një tregim me 6 fjali për dy personazhe.

Siç thonë denoncuesit e JOQ, detyra ishte për në shtëpi, por duke qenë se është shkollë private, fëmijët i bëjnë detyrat gjithmonë pasdite në klasë.

Kur mësuesja të nesërmen ka marrë fletoren e nxënësit për ta korrigjuar është tronditur kur ka lexuar se çfarë ishte shkruar. Por i çuditshëm është edhe shënimi i mësueses “Punoje si duhet”.

Padyshim që ky rast duhet të na bëjë të reflektojmë, fëmija është vetëm 7 vjeç dhe mendon, shkruan e thotë një gjë të tillë.

Prindër pakujdesia është shkatërrim për fëmijën tuaj.

Image

SHPËRNDAJE