Studimi befasues: Seksi i mirë të jep të njëjtën kënaqësi si …

Nëse jeni të stresuar, sepse doni rritje rroge apo mendoni se nuk po fitoni mjaftueshëm para, një gjë e zgjuar do të ishte të bënit më shumë seks.

Një studimi i ri thotë se në fakt, seksi i mirë të jep të njëjtën kënaqësi që merr nëse fiton plot 50.000 euro.

Kjo shumë është testuar me një grup vullnetarësh të cilëve iu mat me anë të një makinerie se sa e kishin presionin e gjakut pas një seksi të mirë dhe sa e kishin pasi u jepje 50.000 euro.

Gjithashtu, duke studiuar disa çifte, hulumtuesit arritën në konkluzionin se sa më shumë seks të mirë të bënin, aq më të lumtur ishin 6 muaj më pas, çka tregon se kënaqësia që fitohet prej aktit në fakt i ka përfitimet edhe në vazhdim.

Mos e anashkaloni kohën e mirë që kaloni në shtrat, kjo është këshilla më e mirë që mund të merrni me nisjen e fundjavës.

SHPËRNDAJE