Supa hahet apo pihet? Ja përgjigja [Video]

Shumë njerëz kanë mëdyshje kur vjen fjala tek supa.

A hahet apo pihet?

Pikëpyetja vazhdon të mbetet gjithnjë, përderisa thuhet ‘të gatuhet’ e në anën tjetër ‘pihet,’.

Si e përdorni ju? Po ha supë, apo po pi supë?

Në fakt, supa është një gjellë e hollë me lëng mishi, peshku a perimesh dhe me oriz, me makarona etj., që zakonisht hahet në fillim të drekës a të darkës.

Natyrisht, ka lloje të ndryshme të supave.

Cilën e preferoni ju më shumë?

SHPËRNDAJE