Totti tregon se a do të pensionohet nga futbolli këtë vit

Legjenda e Romës, Francesco Totti, nuk ka e ka pranuar se do të pensionohet pasi që po planifikon kohë “që të mendojë”.

Ai pritej të tërhiqej në fund të këtij stinori pasi që drejtori i ri sportiv i klubit romak tha që 40 vjeçari do të tërhiqej dhe të bëhej drejtor i këti klubi.

Por edhe ka huti sa i përket pensionimit të tij pasi që në një deklaratë po atë ditë, ai ende nuk deshi ta konfirmojë pensionimin dhe foli vetëm për të tashmen.

“Do të ketë kohë që të flasim për këtë gjë”, tha ndër të tjera kapiteni romak.

SHPËRNDAJE