Vajza, doni të jeni më provokuese? Mjaftojnë këto 5 taktika që tregojnë ekspertët

Është një luftë e vazhdueshme për vajzat dhe gratë që të jenë sa më atraktive për sytë e të gjithëve.

Disa thonë që të qenit atraktivë është diçka e lindur dhe nuk mund të mësohet, por në fakt ekspertë të tjerë tregojnë se ju mund të rrisni vetëbesimin duke bërë tuajat disa taktika shumë të thjeshta e që në fund bëjnë çudira!

Në fakt janë të thjeshta sepse janë zakone që ju bëni çdo ditë, thjesht nuk i vini re gjithmonë dhe nuk u kushtoni shumë rëndësi.

– Dilni me grupe njerëzish (jeni më interesantë kur jeni mes të tjerëve sidomos nëse ju arrini që të identifikoheni nga të tjerët).

– Qeshni më shumë (buzëqeshja është një nga armët më të forta të çdo femre, ju madje duhet të praktikoheni përpara pasqyrës se si të qeshni).

– Vishni më shumë të kuqe (çmendi kështu edhe demin!)
– Ndryshoni tonin e zërit (mos mbani gjithmonë të njëjtin intonacion zëri, por përshtateni me situatën).

– Punoni fort që të keni sens humori (gjithçka e mirë që keni fshihet nëse nuk keni sens humori sepse kështu nuk jeni aspak interesantë për të tjerët).

SHPËRNDAJE