Thuajse të gjithëve iu ka ndodhur që teksa pastrojnë kungullin i flakin edhe farat.

Mirëpo diçka e tillë është e gabuar dhe më poshtë sjellim dhjetë arsye se pse duhet ti konsumoni:

– Janë të pasura me selen

– Janë të pasura me antioksidant

– Janë të pasura me hekur

– Janë të pasura me fosfor

– Janë të pasura me zink

– Kanë përmbajtje të mirë triptofani

– Janë të pasura me Omega 3

– Ndihmojnë në shëndetin e prostatës

– Parandalojnë formimin e cisteve

– Janë lehtësisht të tretshme dhe ndihmojnë për të shmangur luhatjet e glicemisë