Web Analytics
BallinaUncategorized10 fraza që burrat duan t’i dëgjojnë, nga njeriu që duan

10 fraza që burrat duan t’i dëgjojnë, nga njeriu që duan

Brenda çiftit, dëshirat e secilit ndryshojnë nga personi në person.

Varet nga marrëdhënia që kanë dy të rriturit, por edhe nga natyra e personalitetit të gjithësecilit.

Thënë kjo, ka disa fraza të zakonshme që çdo burrë dëshiron t’i dëgjojë.

Në të vërtetë, çdo gjini ka nevoja të përbashkëta.

Ashtu si gratë duhet të ndjehen të dashura dhe të vlerësuara, edhe burrat duan të dëgjojnë disa fraza që do të rrisin besimin e tyre tek partnerja.

Përkundër imazhit qëtransmetojnë, ata kanë nevojë për të njëjtën vëmendje dhe afeksion si gratë.

10 frazat më të rëndësishme për të bërë një burrë të lumtur:

Je shumë i pashëm

Meshkujt i duan komplimentet, veçanërisht nga partnerja e tyre.

Kjo kontribuon në mirëqenien e tyre dhe i lejon të dinë se janë të suksesshëm dhe se pëlqehen.

Kjo fjali e thjeshtë u jep atyre një ndjesi lumturie dhe kënaqësie, por edhe do t’i sinjalizojë se i keni sytë vetëm tek ata! Tregojini burrit tuaj sa është i pashëm dhe kultivoni vetëvlerësimin e tij.

Jam krenare për ty

Burri juaj është i përkushtuar të arrijë qëllimet e tij dhe të shkojë lart e më lart, për t’ju bërë krenarë.

Prandaj, ai pret një minimum kënaqësie nga ana juaj për suksesin e tij.

Ju duhet t’i tregoni sa të befasuara jeni dhe sa të lumtura jeni, që që shihni evoluimin e tij.

Kjo fjali do të shërbejë si motivim dhe do ta shtyjë të vazhdojë të punojë fort, edhe përtej vetvetes, për të qenë i suksesshëm dhe për t’u pjekur.

Je në formë

Kur burri juaj bën sport dhe harxhon orë të tëra duke bërë përpjekje të konsiderueshme fizike, do të dëshironte që ta komplimentoni.

Jo vetëm që do ta dijë se jeni i interesuar për të, por edhe se po i kushtoni vëmendje ndryshimeve fizike.

Mos hezitoni t’i thoni se ju pëlqen më shumë për ta motivuar të vazhdojë.

Ju gjithashtu mund ta ndihmoni duke adoptuar së bashku një mënyrë jetese të shëndetshme.

Unë të dua

Të gjithë duhet të ndjehen të dashur dhe të dinë që ndjenjat e tyre janë reciproke.

Thënë kjo, burrat janë zakonisht ata që ndërmarrin hapin e parë dhe fakti që e dashura ua thotë herë pas here, do t’i bëjë ata shumë të lumtur.

Ata duan të ndjehen të dëshiruar dhe duan të sigurohen për ndjenjat tuaja ndaj tyre.

Je i veçantë

Burrat duan që gratë e tyre të jenë të kënaqura në të gjitha nivelet, kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që të ndani ndjenjat tuaja, për t’u dhënë atyre reagime dhe të tregoni se përpjekjet e tyre vlerësohen.

Eshtë një lloj sigurimi që i bën të dinë nëse jeni në të njëjtën gjatësi vale.

Më thuaj çfarë nuk shkon, jam këtu për të të dëgjuar

Përkundër asaj që besohet, burrat gjithashtu duan të dëgjohen, ata kanë nevojë për mbështetje dhe këshilla.

Kjo nuk është një shenjë dobësie, përkundrazi.

Për më tepër, nëse ata flasin me ju për të shprehur ndjenjat e tyre, kjo do të thotë se ju besojnë dhe se ju japin një vend të privilegjuar në jetën e tyre.

Unë jam këtu për ty

Burrat mund të ndiejnë presion të vazhdueshëm për shkak të standardeve të vendosura nga shoqëria, kjo është arsyeja pse duhet të dinë që ju do të jeni në anën e tyre, pa marrë parasysh përpjekjet, dhe se nuk do t’i braktisni për problemin më të vogël.

Kam besim tek ti

Ata kanë besim tek ju dhe duhet të provoni të njëjtën gjë në këmbim.

Duhet ta dini se është stresuese të ndani jetën tuaj me një person që nuk beson dhe dyshon në gjithçka që bëni.

Le ta dinë se jeni aty për të, por edhe i besoni gjykimit të tyre.

Faleminderit

Mos harroni t’i falënderoni që janë pjesë e jetës tuaj, sepse ashtu si ju, ata japin shpirtin për ju dhe përpiqen t’ju bëjnë të lumtur.

Një minimum njohjeje do t’u japë atyre motivimin dhe guximin që u duhen, për të vazhduar përpjekjet e tyre.

Të respektoj

Nuk ka asgjë më të bukur se një marrëdhënie e bazuar në respekt.

Bëjuni të ditur se i respektoni jepuni siguri për ndjenjat tuaja për ta.

Rrjetet Sociale

630,821FansaPëlqeje
28,187NdjekësitNdjek
1,002NdjekësitNdjek

Të Fundit