Është goxha e mahnitshme sa larg është hartimi i shtëpive që kur njeriu i hershëm po kërkonte një mënyrë për të qëndruar jashtë shiut, shkruan InfoKosova.

Ka disa shtëpi që janë ndërtuar nga ndërtesa prej milion dollarësh në shtëpitë e vogla private që padyshim do ta ikin trurin.

Megjithatë, mund të mos i keni parë disa prej këtyre shtëpive konceptuale të bukura dhe të çmendura që disa prej tyre krijojnë jashtëzakonisht arkitektët.

Nga shtëpitë e qelqit në shtëpi të mahnitshme të vogla në pemë, shikoni këto shtëpi të çmendura të konceptit të arkitektëve./InfoKosova/

Shiko Videon: