Pas ngjarjes, Andi pyetet se si do reagonte nëse do ta takonte Olsën përsëri

Ish-konkurrenti i “Përputhen” ka folur për ngjarjet e fundit.

Ndër të tjera, Andi  u pyet se si do reagonte në rast se do sheh autoren e emisionit në rrugë.

Duke e ditur se raportet e tyre nuk kanë përfunduar edhe aq mirë pasi Andi ka hedhur disa ak.uza drejt produksionit, ai dha një përgjigje.

“Çfarë t’i them unë, jo në fakt tani për momentin ka edhe mamin sëm.urë ç’është e vërteta, gjë që më ka mërzitur shumë, pavarësisht se vijnë rrethanat të atilla, dua t’ia them dhe publikisht që mami uroj që t’i bëhet sa më mirë, se jemi njerëz mbi të gjitha.

Çfarë të kam thënë, ta kam thënë cfarë më ke thënë, ma ke thënë, nëse do ta takoja, për respekt do ta pyesja “si është mami”, ka thënë Andi.

Ndryshe, “Përputhen” po vazhdon rrjedhën e emisionit ku së fundi ndodhi takimi i dytë mes Mevlanit dhe Antonelës./Lajmi