15 ide brilante për takimet në distancë! Dashurinë mund ta kuptosh edhe 2 metër larg

Pavarësisht nëse jeni në një marrëdhënie të konsoliduar apo në një raport i cili ka pak kohë që ka nisur e kërkon angazhim, pandemia e vazhdueshme e romanit “koronavirus” (COVID-19) i ka bërë takimet shumë më të ndërlikuara.

Dhe ndërsa kontaktet në FaceTime u duk sikur u shkurtuan për një kohë, tani që moti është më i nxehtë dhe shumë masa janë lehtësuar, ju dëshironi të takoni njerëz – veçanërisht nëse po kërkoni një lidhje me ta.

Ne po ju prezantojmë një listë me disa ide argëtuese të takimeve që do t’ju nxjerrin nga shtëpia dhe do t’ju bëjnë të lidheni me njëri-tjetrin duke mbajtur ende një distancë të sigurt.

Nga netët e verës në oborrin e shtëpisë deri tek ekskursionet në natyrë, shëtitjet mbi kalë e shumë aktivitete të tjera.

Lexoni më poshtë një shumëllojshmëri idesh për takime të sigurta për çifte që nuk jetojnë së bashku ose që po e nisin vetëm rrugën drejt një lidhjeje të re…